Căutare avansată mai mult

Cum functioneaza

Ești șofer…

 

…și vrei să împarți călătoria cu alte persoane?

  1. Postează cursa ta

Folosește formularul de creare cursă, menționează locul de plecare și destinația, precum și numărul pasagerilor pe care îi poți transporta și cât mai multe detalii despre preferințele și restricțiile tale.

  1. Confirmă rezervările

Atunci când primești cereri de la pasageri, fii sigur că le accepți pentru a confirma rezervarea locurilor. Dacă pasagerii îți pun întrebări, răspunde-le în timp util. Dacă apar modificări, poți edita detaliile cursei, iar noi vom informa și pasagerii.

  1. Mergi în călătorie

Prezintă-te la data, ora și locul stabilite și pornește împreună cu pasagerul sau pasagerii tăi în călătorie. Respectă toate detaliile precizate anterior în privința itinerariului și a preferințelor.

Bucură-te de ride sharing!

 

…și vrei sa răspunzi unei solicitări de cursă?

  1. Crează o cursă similară

Răspunde solicitării de cursă creând o cursă similară, adică una care să aibă același punct de plecare și aceeași destinație și care să aibă loc în intervalul precizat de pasager. Mai departe menționează toate preferințele și restricțiile tale.

  1. Continuă procesul

Urmează aceiași pași ca atunci când ai postat o cursă de la zero.

Bucură-te de ride sharing!

 

Ești pasager…

 

…și ai nevoie de cineva cu care să călătorești?

  1. Caută o cursă postată

Folosește formularul de căutare pentru a găsi o cursă către destinația ta.

  1. Solicită rezervarea locului

Odată ce ai găsit o cursă potrivită, solicită-i șoferului rezervarea locului tău. Asigură-te că ești de acord cu toate detaliile stabilite de șofer. În caz contrar, îi poți lăsa un mesaj șoferului pentru a-i cere unele modificări.

  1. Mergi în călătorie

Prezintă-te la locul de întâlnire respectând data și ora stabilite. Respectă toate precizările stabilite anterior.

Bucură-te de ride sharing!

 

…și nu ai găsit o cursă potrivită?

  1. Postează o solicitare de cursă

Folosește formularul de solicitare cursă menționând locul de plecare și destinația, precum și data sau intervalul în care ai nevoie să faci călătoria. Noi te vom informa imediat ce un șofer postează o cursă pornind de la solicitarea ta.

  1. Continuă procesul

Odată ce un șofer a postat o cursă similară, urmează aceiași pași ca atunci când soliciți un loc într-o cursă obișnuită.

Bucură-te de ride sharing!