Căutare avansată mai mult

Termeni și Condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin utilizarea Platformei 4ÎNMAȘINĂ, utilizatorii declară ca sunt de acord cu următorii TERMENI ȘI CONDIȚII:

Prezenții termeni și condiții reprezintă cadrul contractual dintre S.C. 4inmasina S.R.L. (denumită în continuare "Compania") și utilizatorii website-ului disponibil la nivelul adresei http://4inmasina.ro sau ai oricăror altor aplicații corespondente serviciului Companiei (toate și oricare dintre acestea, denumite în mod colectiv "Platforma 4ÎNMAȘINĂ")

Datele Companiei:
4 IN MASINA PROJECT S.R.L.
Bucuresti, str. Mixandrei, nr. 66
J40/13701/2012
CUI 30933680
contact@4inmasina.ro

1. Contul de utilizator, contract

1.1 Utilizatorii au posibilitatea de a se înscrie pe site pentru a avea acces la ofertele publicate pe site. În acest sens, utilizatorii se angajează să înregistreze și să actualizeze date reale, corecte și complete. Membrii, de asemenea, sunt de acord că orice informații furnizate către 4ÎNMAȘINĂ sau publicate pe site-ul web în legătură cu orice călătorie, vehicul sau împărțire a mașinii vor fi reale, corecte și complete.
4ÎNMAȘINĂ nu va fi răspunzător față de niciun membru în cazul în care informațiile furnizate de membru (inclusiv un alt membru, pentru a evita orice dubiu) sunt incomplete, inexacte, incorecte, înșelătoare sau frauduloase.
Vârsta minima pentru a avea acces la serviciile Platformei 4ÎNMAȘINĂ este de 18 ani.
Cu excepția cazului în mod expres aprobat de 4ÎNMAȘINĂ, membrii sunt limitați la un singur cont de utilizator per membru. Niciun cont de utilizator nu poate fi creat în numele sau pentru a juca rolul altei persoane.

1.2 Verificarea numărului de telefon
Pentru a spori credibilitatea, prevenirea greșelilor de tipar și numerele greșite, orice membru își poate verifica numărul de telefon mobil. Membrul respectiv poate face acest lucru furnizând 4ÎNMAȘINĂ numărul său de telefon mobil, după care va primi un SMS cu un cod de 4 cifre, care poate fi validat pe site-ul web.
Acest serviciu este gratuit, cu excepția costurilor posibile percepute de operatorul de telefonie mobilă al membrului respectiv, pentru primirea mesajelor SMS.

1.3 După înregistrare, utilizatorul este liber să-și aleagă un nume de utilizator și o parola. Utilizatorul își asuma responsabilitatea de a păstra secrete numele de utilizator și parola și de a nu permite unor terți să aceseze site-ul cu datele sale.

1.4 Contractul între Companie și utilizator se consideră încheiat atunci când utilizatorul trimite formularul de înregistrare (oferta de contract) și Companie confirmă înregistrarea (confirmarea) prin email. Din acest moment, prin click pe linkul de confirmare, utilizatorul poate folosi Platforma 4ÎNMAȘINĂ ca utilizator înregistrat, prezenții TERMENI ȘI CONDIȚII devenind aplicabile.

2. Descrierea serviciilor

Platforma 4ÎNMAȘINĂ reprezintă un website la nivelul căruia se creează relații contractuale între participanții la trafic, prin întâlnirea ofertelor și cererilor dintre cei care au un surplus de locuri în mașina și cei care caută un mijloc de transport. Compania nu va interveni în relația contractuală dintre utilizatori, neavând nicio răspundere în ceea ce privește contractul dintre utilizatori sau modul în care oricare dintre aceștia își îndeplinește obligațiile față de cealaltă parte.

Fiecare relație contractuală dintre utilizatori se creează pe liberul consimțământ al fiecăruia dintre aceștia, decizia de a contracta și modalitățile concrete de contractare reprezintă aspecte pe care le va decide fiecare utilizator.

Prezenții TERMENI contractuali nu vor putea fi interpretați în sensul acordării unor drepturi de reprezentare a vreuneia din părți față de terți.

2.1 Fără activități comerciale şi poziția 4ÎNMAȘINĂ
Site-ul web și serviciile sunt strict limitate la furnizarea unui serviciu conducătorilor auto și pasagerilor, pentru a împărți mașina în mod privat. Serviciile nu pot fi utilizate pentru a oferi sau a accepta împărțirea mașinii pentru profit sau în orice context comercial sau profesional.
Conducătorii auto nu pot profita de nicio călătorie. Serviciul și contribuția la costuri pot fi utilizate doar pentru a debita costurile conducătorului auto și nu pot fi utilizate pentru a genera profit pentru conducătorul auto. Conducătorul auto nu are dreptul de a face profit pe baza sumei contribuției la costuri, tipurile de călătorii oferite de un conducător auto, frecvența acestor călătorii sau numărul de pasageri transportați. Acest lucru este valabil pentru toate activitățile, aranjamentele și serviciile rezervate utilizând site-ul web și orice servicii suplimentare sau activități care pot fi convenite între conducătorul auto și pasager.
Conducătorul auto nu trebuie să ofere servicii suplimentare niciunui pasager pentru profit sau câștig (și pasagerul nu poate accepta sau solicita orice astfel de servicii) inclusiv (fără limitare) livrare de pachete, timp de așteptare, debarcări și preluări suplimentare și acceptarea/luarea de pasageri suplimentari (cu excepția pasagerului respectiv).
Toate călătoriile, punctele de preluare și destinațiile trebuie să fie convenite anterior prin site-ul web. Conducătorii auto nu pot lua pasageri din locuri care nu au fost convenite anterior cu pasagerul prin intermediul site-ului web.
Membrii sunt atenționați că utilizarea site-ul web în mod comercial sau profesional poate anula asigurarea conducătorului auto. Răspunderea 4ÎNMAȘINĂ este limitată în conformitate cu acești termeni și în special 4ÎNMAȘINĂ nu este răspunzător pentru nicio încălcare a niciunui acord între membri sau încălcare de către un membru a acestor condiții, inclusiv în cazul în care un conducător auto (în încălcarea acestor termeni) oferă servicii prin intermediul site-ului web în calitate profesională sau comercială (astfel anulându-și, potențial, asigurarea). Depinde de membri să fie atenți în asigurarea faptului că serviciile nu sunt furnizate pe bază comercială.

Poziția 4ÎNMAȘINĂ
Nici 4ÎNMAȘINĂ, nici site-ul web nu furnizează servicii de transport. Site-ul web este o platformă pentru ca membrii să tranzacționeze unul cu altul. 4ÎNMAȘINĂ nu interferează cu călătoriile, destinațiile sau intervalele de timp. Acordul de împărțire a mașinii este între conducătorul auto și pasager. 4ÎNMAȘINĂ nu este parte în niciun acord sau tranzacție între membri, nici nu este răspunzător pentru probleme apărute care se referă la o rezervare între membri. 4ÎNMAȘINĂ nu este și nu va acționa ca reprezentant pentru niciun membru.
Orice încălcare a acestor condiții va da naștere la suspendarea imediată a contului de utilizator al membrului și acesta poate fi restricționat de la accesarea oricăror servicii suplimentare.

2.2 Folosirea fără înregistrare
Crearea de cont nu este obligatorie pentru vizualizatea/navigarea la nivelul Platformei 4ÎNMAȘINĂ. Funcționalitățile pentru utilizatorii neînregistrași sunt însă reduse la vizualizarea ofertelor de călătorie. Pentru a putea posta oferte sau a rezerva un loc într-o călătorie este necesară folosirea site-ului cu cont de utilizator.

2.3 Folosirea funcțiilor adiționale dupa înregistrare
Una dintre funcțiile adiționale ale Platformei 4ÎNMAȘINĂ este folosirea sistemului de mesagerie internă, prin care utilizatorii înregistrați se pot contacta între ei.

Rute noi pot fi adăugate doar de către utilizatorii înregistrați.

2.3.1 Informații despre sistemul de rezervare
Publicarea unei oferte de drum de către un șofer nu constituie nicio obligație din partea acestuia. Însă odată ce un pasager s-a înscris la oferta de călătorie și soferul a acceptat, locul se consideră rezervat. Detaliile călătoriei vor fi stabilite între cei doi, fără nicio obligație din partea Companiei. Dacă șoferul nu confirmă acceptarea cererii de călătorie, nu se va face nicio rezervare.

2.3.2 Rezervări, anulări și termene limită
Pasagerii pot rezerva un loc vacant în automobilul soferului prin intermediul sistemului de rezervări. În momentul în care șoferul acceptă cererea, locul se consideră rezervat. Rezervarea nu mai poate fi făcută dacă au rămas mai puțin de 5 minute până la ora de începere a călătoriei. Dacă șoferul nu confirmă acceptarea cererii de călătorie, nu se va face nicio rezervare.

O rezervare care a fost confirmată poate fi anulată în orice moment, atât de șofer, cât și de pasager.

2.3.3 Situații conflictuale
În cazul în care o cursă nu mai are loc din vina șoferului, pasagerul poate să acorde un calificativ negativ acestuia și poate informa Compania că nu a avut loc călătoria, deși nu a fost făcută nicio anulare.

În acest caz, Compania este liberă să ia orice măsură, fără a fi obligată să motiveze în vreun fel acțiunea sau inacțiunea sa.

3. Obligatiile utilizatorului

3.1 Informațiile despre contul de utilizator și cele legate de călătorie trebuie să fie corecte și actuale.
Utilizatorul se obligă să furnizeze date corecte și să le actualizeze atunci când se modifică.

3.2 Conduita obligatorie
Fiecare utilizator se obligă să respecte regulile de bună cuviință în folosirea platformei 4inmasina. Printre altele, acestea prespun interzicerea publicării unui conținut care încurajează violența, pornografia, discriminarea sau punerea în pericol a persoanelor.

Pentru mai multe recomandări în vederea călătoririi în siguranță, consultați secțiunea de sfaturi oferite de Poliția Capitalei.

3.3 Reguli de conduită colectivă
Utilizatorul este de acord să urmeze următorul cod de conduită în ceea ce privește comportamentul său în relația cu ceilalți utilizatori.

3.3.1 Reguli de bază pentru transport
- Pasagerul și șoferul se angajează să fie prezenți la locul întâlnirii cu cinci minute înaintea orei stabilite pentru plecare sau în condițiile stabilite prin înțelegerea părților.
- Pasagerul și soferul se angajează să aștepte un pasager care întârzie timp de 15 minute după ora stabilită, la locul stabilit
- Pasagerul și șoferul se angajează să se contacteze telefonic (la numerele de telefon stabilite anterior) sau pe alte căi de comunicare imediat ce a aparut probabilitatea întârzierii
- Compania poate sancționa, astfel cum aceasta crede de cuviință, comportamentul abuziv, considerat a fi situat în afara legii sau contrar prezenților TERMENI, fără a se înțelege prin aceasta că ar exista vreo obligație de monitorizare a serviciului oferit sau a felului în care acesta este folosit de către utilizatori.

3.4 Asigurare
Conducătorul auto este de acord și se angajează că va încheia și va păstra asigurarea pentru acoperirea călătoriei și a oricărei împărțiri a mașinii, oferită sau rezervată prin intermediul site-ului web (inclusiv, pentru evitarea dubiului, asigurarea pentru a acoperi orice parte internațională sau din străinătate a călătoriei). Conducătorul auto este de acord că, la cerere, va oferi pasagerului dovezi, înainte de călătorie, referitoare la valabilitatea completă a poliței sale de asigurare. Conducătorul auto se angajează să dețină un permis de conducere valabil și că va deține sau va avea dreptul să utilizeze vehiculul și că vehiculul va avea un certificat ITP valabil și pasagerul are dreptul de a solicita dovezi despre asigurarea conducătorului auto, certificatul de înregistrare („jurnal de bord”), permisul de conducere și certificatul ITP, în orice moment până la încheierea călătoriei.
4ÎNMAȘINĂ înțelege că cei mai mulți asigurători consideră că un pasager care contribuie numai la cheltuielile de călătorie călătorește gratuit și este, prin urmare, o terță parte care este acoperită de asigurarea obligatorie terță parte în România.Cu toate acestea, 4ÎNMAȘINĂ nu oferă nicio garanție sau asigurare în acest sens și este responsabilitatea conducătorului auto de a verifica că asigurarea sa prevede acoperirea adecvată.
Depinde de fiecare conducător auto și de fiecare pasager de a-și confirma unul celuilalt că respectivul conducător auto este acoperit de o asigurare valabilă. Conducătorul auto trebuie să confirme că polița sa de asigurare îi permite să transporte pasageri și că polița sa de asigurare acoperă toți pasagerii și orice accident sau incident care poate apărea în timpul unei călătorii.
Conducătorului auto și pasagerul sunt conștienți de faptul că polițele de asigurare necomerciale standard pot refuza să acopere pierderea sau deteriorarea apărute în cazul în care conducătorul auto a făcut sau a încercat să facă profit.
Conducătorul auto nu poate colecta nicio plată de la pasager alta decât contribuția la costuri și conducătorul auto nu trebuie să facă profit în niciun caz.
Conducătorul auto, prin urmare, se angajează să-și calculeze cheltuielile (combustibil, taxă autostradă, întreținere, reparații, ITP, amortizare și asigurarea vehiculului) și garantează că totalul contribuțiilor la costuri solicitat pasagerilor săi nu duce la profit.
În cazul în care conducătorul auto face profit, sau în cazul în care asigurătorii resping sau refuză să accepte o cerere care apare în timpul unei călătorii din orice alt motiv, conducătorul auto va fi responsabil pentru consecințele financiare, pierderile și daunele rezultate și 4ÎNMAȘINĂ nu va fi răspunzător în nici un caz față de conducătorul auto sau de pasager.
4ÎNMAȘINĂ își rezervă dreptul de a suspenda imediat contul unui utilizator și de a informa autoritățile competente de orice activitate profesională.

3.5 Stabilirea contactului
Contactarea altor utilizatori (atât prin intermediul sistemul intern de mesagerie, cât și prin email sau prin alte forme de comunicare) este permis numai în vederea discutării detaliilor de călătorie

3.6 Sistemul de review-uri și sancțiuni
Pentru a garanta că șoferii sau pasagerii de încredere sunt percepuți astfel de alți utilizatori, 4inmasina oferă posibilitatea ca utilizatorii să ofere aprecieri reciproce, atât în sens pozitiv, cât și negativ.

3.7 Interzicerea folosirii în scop comercial
Informațiile publicate pe Platforma 4ÎNMAȘINĂ sunt dedicate scopurilor private. În mod particular, nu este permisă referința în comunicarea cu alți utilizatori, la ofertele comerciale ale unor furnizori de servicii de transport (de exemplu publicitate deghizată în oferte de călătorie).

3.8 Interzicerea înregistrării și publicării de conținut în numele unei terțe părți
Este interzisă înregistrarea unei terțe părți pe Platforma 4ÎNMAȘINĂ fără cunoștința și acordul respectivei părți, precum și publicarea de conținut pe Platforma 4ÎNMAȘINĂ în numele unei terțe părți.

3.9 Interzicerea folosirii autobuzelor și a altor vehicule similare
Ofertele de călătorie cu vehicule ce au o capacitate mai mare de 9 persoane sunt interzise.

3.10 Asalturi tehnice
Acțiunile desfășurate de utilizatori cu intenția de a cauza disfunctionalități Platformei 4ÎNMAȘINĂ sau a împiedica alți utilizatori de la a folosi ofertele publicate sunt interzise și vor fi penalizate conform legilor în vigoare.

Aceasta se aplică și acelor măsuri care au în vedere influențarea structurii fizice sau logice a serviciilor sau a proceselor automate de date, precum data crawling sau data scraping sau folosirea de mecanisme, software sau scripturi.

De asemenea, serviciile de la nivelul Platformei 4ÎNMAȘINĂ nu pot fi folosite în scopurile aflate în afara legii. Prin crearea contului utilizatorului i se acordă o licență neexclusivă în baza căreia acesta are dreptul de a beneficia de functionalitățile Platformei 4ÎNMAȘINĂ în sensul plasării de oferte, vizualizării acestora, respectiv confirmării/acceptării de oferte pentru participarea la trafic în funcție de calitatea acestuia - șofer sau pasager. Alte forme de utilizare, în afara celor corespondente calității de șofer sau pasager, nu sunt acceptate. Platforma și întreg conținutul acesteia, inclusiv baza de date corespunzătoare informațiilor utilizatorilor, reprezintă proprietatea exclusiva a Companiei, sens în care sunt interzise orice acțiuni de tipul extragere, reproducere, distribuire în scop privat sau comercial, dar nelimitate la acestea.

Vor fi considerate informații ale utilizatorilor acele informații care aparțin anumitor utilizatori, prin crearea conturilor de utilizator ori prin plasarea diverselor tipuri de oferte, inclusiv datele cu caracter personal ale acestora, asa cum sunt definite de legislația în vigoare. Protecția datelor personale ale utilizatorilor este de o importanță deosebită.

4. Drepturile legate de conținut

4.1 În ceea ce privește informația plasată în ofertele de călătorie, utilizatorul transferă dreptul de folosință către Companie, în contextul platformei de împărțire a mașinii.

Dreptul la aceste infomații în cadrul unor programe partenere este inclus. Compania permite partenerilor săi să afișeze informația fără a o stoca.

4.2 În ceea ce privește conținutul și materialele folosite, fiecare utilizator se va asigura că acestea nu încalcă niciun drept al unei terțe părți. 4inmasina nu este responsabilă de încălcarea vreunui astfel de drept.

4.3 Toate informațiile, de orice tip, cu excepția celor furnizate de utilizator la momentul creării contului, vor fi considerate informații publice, fiind tratate ca atare. La data plasării ofertei, acceptării acesteia, respectiv participării prin review-uri scrise sau automate, utilizatorul renunță la orice formă de retractare a informațiilor corespunzătoare unor astfel de acțiuni. Utilizatorul acceptă dreptul Companiei de a folosi în orice mod și la nivelul oricărui mediu, în mod gratuit, astfel de informații generate prin utilizarea serviciului Platformei 4ÎNMAȘINĂ.

5. Garanții și responsabilități

5.1 Scopul garanției
4inmasina nu garantează funcționarea perfectă și neîntreruptă sau disponibilitatea platformei, deoarece uneori problemele cu serverele sau fluctuațiile de acces nu pot fi evitate tehnic.

5.2 Obligații de monitorizare
Ca furnizor de servicii, Compania nu este obligată să monitorizeze informațiile transmise prin platformă sau salvate pe profilul utilizatorilor în vederea căutării circumstanțelor care indică activități nepermise. Totuși, dacă Compania află despre astfel de activități, se angajează să le investigheze și va șterge sau va bloca conținutul nepermis imediat.

5.3 Răspunderea față de utilizatorii platformei
Serviciul aferent accesului la Platformei 4ÎNMAȘINĂ și a utilizării funcționalităților sale este furnizat CA ATARE, fără nicio garanție, de nicio natură, directa sau indirectă. Răspunderea Companiei este exclusă până la limita permisă de lege.

6. Durata contractului

Contractul ce guvernează folosirea Platformei 4ÎNMAȘINĂ are termen nedefinit.

6.1 Notificarea încheierii
Utilizatorii Platformei 4ÎNMAȘINĂ au dreptul de a încheia relațiile de utilizare la orice moment. Cel mai simplu mod este de a face asta este ștergerea contului.

6.2 Încheiere extraordinară
Compania are dreptul de a încheia relațiile de utilizare cu un utilizator, cu efect imediat, dacă acesta a încălcat TERMENII ȘI CONDIȚIILE de folosire în mai multe ocazii sau dacă nu a remediat problema pentru care i s-a acordat o perioadă de grație. În plus față de aceaste, Compania își rezervă dreptul de a sista furnizarea serviciului în orice moment, inclusiv prin ștergerea conturilor utilizatorilor, ca efect al unor decizii la nivel intern.

6.3 Consecințele încheierii
În urma încheierii relațiilor contractuale, Compania va păstra informațiile despre rute ca anonime. Detalii despre folosirea datelor personale ale utilizatorilor pt fi găsite aici

6.4 Excluderea de la servicii, inactivarea contului
În cazurile prevăzute la punctul 7.2, Compania își păstrează dreptul de a exclude utilizatorul de la serviciile Platformei 4ÎNMAȘINĂ sau de a-I inactiva temporar sau permanent contul de utilizator.

6.5 Alte măsuri când sunt încălcate obligațiile utilizatorilor
Compania își rezervă dreptul de a lua și măsuri punctuale atunci când considera necesar, precum ștergerea unei rute, ștergerea comentariilor, ștergerea review-urilor, a kilometrilor sau drepturilor de participare la diverse promoții de pe platformă

7. Newsletter

La înregistrarea contului, utilizatorul are posibilitatea de a opta pentru abonarea la newsletter. Aceasta opțiune poate fi debifata oricând ulterior, sau utilizatorul poate opta pentru dezabonare prin opțiunea sa exprimată prin accesarea unui link regăsit la nivelul comunicării în cauză.

8. Protejarea datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează de Companie în baza statutului său de operator de date cu caracter personal obținut prin înregistrarea nr. 0008164 din. 29.04.2013.

Tuturor persoanelor înregistrate în aplicația Platformei 4ÎNMAȘINĂ le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenție, de opoziție, de a se adresa instanței competente și de plângere către autoritatea de supraveghere.

Următoarele date personale vor fi colectate de la câștigători pe durata campaniei: nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa, acestea fiind folosite de către Companie pentru a crea profile sau a contacta câștigătorii și pentru a le livra eventualele premii pe platformă.

Scopurile constituirii bazei de date și ale prelucrării sunt: reclamă, marketing, publicitate, în mod special realizarea profilelor în cadrul aplicației regăsite la nivelul Platformei 4ÎNMAȘINĂ, înmânarea premiilor câștigătorilor, înregistrarea câștigătorilor campaniei, realizarea de rapoarte statistice cu privire la utilizatori. Compania se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți cu excepția reprezentanților săi legali săi. La finalul Campaniei, baza de date constituită pe perioada campaniei pentru livrarea premiilor va fi distrusă.

În înțelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus menționate aparținând persoanelor vizate au următorul conținut:

  1. Dreptul de acces la date: Orice persoană vizată are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de către acesta. Astfel, la cererea scrisă, semnată și datată a persoanei respective, trimisă la adresa sediului Companiei va confirma dacă utilizează date care o privesc sau va înceta orice prelucrare a acestora.
  2. Dreptul de intervenție asupra datelor: Orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, la cerere și în mod gratuit:

(i) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

(ii) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;

  1. Dreptul de opoziție: Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația să particulară, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare.

9. Prevederi finale

9.1 Acești TERMENI ȘI CONDIȚII guvernează serviciul oferit prin intermediul Platformei 4ÎNMAȘINĂ accesibil de la diferite adrese. Dacă una dintre aceste prevederi se dovedește a fi invalidă în totalitate sau în parte, aceasta nu afectează validitatea celorlalte prevederi.

9.2 Acceptarea condițiilor
Acești termeni se aplică pentru orice utilizare a platformei, de orice fel. Prin utilizarea platformei, membrii acceptă aceste condiții în întregime, chiar în cazul în care un membru nu creează un cont de utilizator.
Nu va fi permis accesul la servicii în cazul în care condițiile nu sunt acceptate în totalitate. Niciun membru nu are dreptul de a accepta doar o partea a condițiilor. Toți membrii sunt de acord să respecte termenii cartei de bună conduită și să accepte că datele lor cu caracter personal pot fi prelucrate în conformitate cu politica de confidenţialitate.

În cazul în care un membru nu respectă condițiile, 4ÎNMAȘINĂ își rezervă dreptul de a retrage contul utilizatorului în cauză și de a suspenda sau retrage toate serviciile acelui membru, fără preaviz.

Aceste condiții sunt destinate a crea drepturi obligatorii și obligații între membri în conformitate cu legea contractelor (drepturile terțelor părți) din 1999.

9.3 Modificarea condiţiilor, site-ul web şi serviciului
4ÎNMAȘINĂ își rezervă dreptul de a modifica oricând condițiile. În plus, 4ÎNMAȘINĂ poate varia sau modifica serviciile oferite prin intermediul platformei web, funcționalitatea site-ului web și / sau „aspectul” site-ului web în orice moment, fără notificare și fără răspundere față de membri.
Orice modificare a site-ului web, a serviciilor sau a condițiilor va avea efect imediat ce astfel de modificări sunt publicate pe site-ul web.
Se consideră că membrii au acceptat orice condiții modificate, în cazul în care utilizează orice servicii oferite prin intermediul site-ul web, după publicarea condițiilor modificate. Modificările nu se vor aplica rezervărilor care au fost făcute înainte de publicarea condițiilor modificate.

9.4 TERMENII ȘI CONDIȚIILE sunt guvernate de legea română. Orice litigii decurgând din utilizarea Platformei 4ÎNMAȘINĂ sau în legătura cu acesta vor fi supuse spre rezolvare instantelor judecătorești din România, București.